Team

Binnenkort stellen wij ons hele team aan je voor!

Passie voor MINI

Ben jij ook zo trots als je naar je auto kijkt? Kan je ook zo genieten van het rijden in jouw MINI, al is het maar een klein stukje? Wij zijn ook gek op onze MINI's en dat is precies de reden dat de MINI Cooper Club is ontstaan. Het maakt namelijk niets uit wat voor MINI je rijdt; oud, nieuw, duur of een instapmodel. Iedere MINI is een MINI en hoort erbij!

Voor iedere MINI een plekje

Bij MINI Cooper Club Nederland vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Voor iedereen is een plekje. Dat maakt dat je in de club niet alleen een grote diversiteit aan MINI's kunt vinden, maar ook aan leden! We vinden het leuk om ideeën uit te wisselen, elkaar te helpen en samen genieten van een gedeelde passie. Dat is waar de club voor staat.

Membership

Join Us!

Genieten en op avontuur

MINI Cooper Club Nederland staat voor samen genieten, bewonderen, rijden en opzoek gaan naar avontuur. We organiseren verschillende soorten bijeenkomsten, hebben altijd goede adressen als er aan je MINI gesleuteld moet worden en hebben overal in Nederland groepen waar je kunt aansluiten om mensen te leren kennen in de buurt.
We zouden het leuk vinden om kennis te maken met jou en je MINI. Dus bij deze willen we je graag uitnodigen; join us!

MINI Nieuws

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, events en andere leuke dingen? Schrijf je in voor MINI Nieuws.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Copyright 2021 - MCC NL - Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram