Team

Wij stellen graag het hele team van MINI Cooper Club Nederland aan je voor!

Hallo allemaal!

Mijn naam is Sharon van Veen. Ik heb de club in 2021 over mogen nemen en ben tot op de dag van vandaag nog steeds heel erg blij met deze keuze. De liefde voor MINI begon voor mij al op de middelbare school, hier had mijn Engels lerares een classic MINI met natuurlijk, de Britse vlag erop. Altijd als ik die MINI zag dacht ik: 'wauw! Dat is toch echt geweldig, zo'n kleine auto, hoe pas je daarin?!' Ik was nog veel te jong natuurlijk om aan een toekomstige auto te denken maar toch bleef het knagen.. die rode MINI, wat geweldig! Toen had ik mijn rijbewijs gehaald en was het toch echt tijd om na te denken wat voor auto ik wilde hebben.. tijd om lang na te denken had ik niet nodig, ik moest en zal een MINI! Daar was hij dan mijn MINI Cooper S in het pepper white met een British Green dak!

Mijn vader zei tegen mij lijkt het je niet eens leuk om een rit te doen met wat meer MINI liefhebbers? Wat een tof idee! Nog steeds bedankt voor deze tip papa, haha! Toen ontstond MINI Cooper Club Zeeland klein maar fijn met 7 auto's een tourtje gereden. Daarna moest het groter en beter, that's me.. toen werden het er 44, WOW! Dat was toen al heel wat. MINI Cooper Club Zeeland moest ruimte maken voor MINI Cooper Club Nederland, nog een grotere uitdaging, TOF! Tot op de dag van vandaag geniet ik nog steeds van mijn 2 MINI clubs met al die gepassioneerde mensen, met al die liefde voor MINI, iedereen die elkaar probeert te helpen en de kennis te delen, heel bijzonder!

De club blijft maar groeien, nu ik dit schrijf zijn we bijna met 9000 MINI liefhebbers op 1 pagina, geweldig, zo trots!

Ik hoop je snel een keer te ontmoeten op een van onze evenementen!

MINI groetjes,

Sharon van Veen

Hallo allemaal,  Mijn naam is Hendrik Hoekstra, Bijna mijn hele leven al woon ik in Joure.  Friesland. Hardlopen en Triathlon was altijd mijn grote passie naast motor rijden en natuurlijk auto's.  Bmw was het merk wat mij altijd aantrok.  Ik heb 2x een e21 gehad een 315 en een 320. Na mijn scheiding kwam mijn droom uit en kocht ik een e36 m3 GT . Hier heb ik jaren van mogen genieten.  Toen viel mijn oog op mijn r58 jcw ik was meteen verliefd. En wat rijd dat toch geweldig. Wat een feest en altijd met een grote glimlach op mijn gezicht onderweg. Echt een pocket rocket.  Een SCW super cooper works. . Sinds Januari 2022 ben ik nu de trotse eigenaar van mijn r58 coupé jcw. Toen wilde ik ook graag mijn nieuwe passie delen met andere mini enthousiasten. Dus ik ging een toertocht mee rijden.  Wij waren daar eerder dan de organisatoren en dus ging wij hun helpen met de goodie bags. Wat een top dag was dat. Er werd nog iemand gezocht voor de crew die in het noorden van Nederland woont en bekend is met de mooie plekjes en wegen om te toeren. En zo kwam van het een het ander. Het is super leuk om meetings en toertochten te organiseren en geeft heel veel voldoening. . Wij doen het Samen.  Graag zie ik jullie binnenkort op een meeting en of toertocht.

Hallo allemaal!

Mijn naam is Esmee de Rooij en ik ben vanaf april 2022 actief betrokken bij de MINI Cooper Club Nederland. Mijn liefde voor MINI’s is pas recent begonnen door in februari 2021 met een kennis een MINI tour bij te wonen in Zeeland. Ik had nog niet eerder in een MINI gezeten maar ik was meteen verkocht aan het merk en de autoclub. Het deed mij denken aan de fijne en gemoedelijke sfeer zoals bij de Harley-Davidson meetings waar ik al vanaf kinds af aan mee naar toe ging. Na deze eerste tour begon dan ook de uitdaging: genoeg geld bij elkaar sparen om mijn eigen MINI te kopen.

Op Koningsdag 2022 was het dan eindelijk zo ver! Ik had mijn droom MINI gevonden en ben direct begonnen als crew lid in het team. Het plezier van mijn nieuwe MINI was helaas van korte duur, maar dat drukt het plezier van het helpen als crew lid voor mij niet! Ik ben in een jaar enorm gegroeid en ben dan ook onwijs dankbaar voor deze kans. Van het helpen achter de schermen en bij tours de eerste maanden en het runnen van de club samen met Sharon nu.

We groeien als club onwijs hard en daar ben ik ontzettend trots op! Wie weet zijn wij binnenkort wel de grootste MINI club van Nederland, hoe tof is dat!

Tot snel op één van onze events!

MINI groetjes,

Esmee

Beste MINI rijders,

Mij naam is Paulina Lis, 27 jaar en woon in Kamperland samen met mijn vriendin Sharon en ben door haar (de eigenaresse van de club) de MINI wereld binnen gerold. Ik vind MINI's erg leuke auto's, het is zo bijzonder dat er geen een hetzelfde is. 

Mij zul je vooral in de lucht tegen komen omdat ik de drone video's verzorg op elk evenement van MINI Cooper Club Nederland. Iets overbrengen op beeld is altijd al mijn passie geweest. Er hangt altijd zo'n fijne sfeer op onze evenementen dat het niet heel moeilijk is om alles goed over te brengen en dan ook nog al die mooie auto's die voorbij komen maakt het echt een feestje om dit te doen 

Ik hoop jouw MINI eens vast te mogen leggen en jou te mogen ontmoeten op een van onze evenementen! 

Liefs, Paulina 


Mijn naam is Edwin Steffens en kom uit Drenthe. Woon met mijn 2 katten op Erica (zoals ze dat hier zeggen). In het dagelijks leven werk ik bij een bouwbedrijf als werkvoorbereider. Ik ben sinds januari 2023 lid van deze geweldige Miniclub en sinds kort zelfs aangetreden als volwaardig Crewlid. Mijn Mini avontuur begon al in 2010, toen ik van een grote SUV voor de functie, de overstap maakte naar een New Mini R56 voor de fun. Ik zie die verkoper nog met zijn ogen knipperen. Na 3 jaar van het Mini avontuur te hebben genoten maakte ik de overstap naar een duitse middenklasser vanwege de ruimte. Bij de plaatselijke Mini specialist bleef ik 1x per jaar een Mini lenen, om mee te doen aan de “Swetterhagerun” voor de echte Minikenners wel een bekend Mini evenement in het Groene Hart. Na ongeveer 12 jaar had het Minivirus mij nog steeds in de greep en ben ik gaan kijken naar een Mini Clubman F54. Welke ik uiteindelijk heb kunnen vinden in Leeuwarden, in de uitvoering van een Mini Clubman F54 Works All-4 in de juiste kleurstelling. Voor mij echt een geweldige wagen. Dit is mijn korte voorstelronde en ik wil jullie heel veel Minifun wensen en spreek jullie vast wel eens bij de nog komende Meetings, Tours of Evenementen vanuit de MiniClub, waar ik nu ook mijn steentje aan mag gaan bijdragen. Tot Ziens


Passie voor MINI

Ben jij ook zo trots als je naar je auto kijkt? Kan je ook zo genieten van het rijden in jouw MINI, al is het maar een klein stukje? Wij zijn ook gek op onze MINI's en dat is precies de reden dat de MINI Cooper Club is ontstaan. Het maakt namelijk niets uit wat voor MINI je rijdt; oud, nieuw, duur of een instapmodel. Iedere MINI is een MINI en hoort erbij!

Voor iedere MINI een plekje

Bij MINI Cooper Club Nederland vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Voor iedereen is een plekje. Dat maakt dat je in de club niet alleen een grote diversiteit aan MINI's kunt vinden, maar ook aan leden! We vinden het leuk om ideeën uit te wisselen, elkaar te helpen en samen genieten van een gedeelde passie. Dat is waar de club voor staat.

Membership

Join Us!

Genieten en op avontuur

MINI Cooper Club Nederland staat voor samen genieten, bewonderen, rijden en opzoek gaan naar avontuur. We organiseren verschillende soorten bijeenkomsten, hebben altijd goede adressen als er aan je MINI gesleuteld moet worden en hebben overal in Nederland groepen waar je kunt aansluiten om mensen te leren kennen in de buurt.
We zouden het leuk vinden om kennis te maken met jou en je MINI. Dus bij deze willen we je graag uitnodigen; join us!

MINI Nieuws

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, events en andere leuke dingen? Schrijf je in voor MINI Nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Copyright 2021 - MCC NL - Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram