Zuid-Holland tour

Geschreven door minicooper
Geplaatst op 9 oktober 2023

« Alle Evenementen

Zuid-Holland tour

juni 9 @ 11:00 - 17:00

Op zondag 9 juni gaan wij prachtige dag beleven in en door Zuid-Holland. Met een zacht zoemend geluid start de motor bij de schilderachtige oude Maas, waar het historische landschap de perfecte achtergrond vormt voor het begin van deze mooie tour. We zullen om 11:00 verzamelen bij Pannekoekenhuis Oude Maas te Barendrecht waar je eventueel een kopje koffie kunt drinken met een gebakje erbij. Deze kun je bijvoegen bij de ticket, dit is niet verplicht natuurlijk.

Het pittoreske landschap glijdt voorbij terwijl wij in onze prachtige MINI's langs kronkelende dijken en charmante dorpjes rijden. De smalle wegen nodigen uit tot een ontdekkingstocht, elke bocht onthult een nieuw stukje van de mooieomgeving. De koele bries door de open ramen en het geluid van de kiezels onder de banden zorgen voor een gevoel van vrijheid. Het wordt een dagje optimaal genieten van de omgeving en van al onze prachtige MINI's. Er zullen deze dag foto's worden gemaakt van alle auto's en je ontvangt van ons een aftermovie. De hele dag zal zowel op stilstaand als bewegend beeld vastgelegd worden zodat we er nog lang van kunnen nagenieten!

We zullen een prachtige route rijden van ongeveer 60 km die met veel zorg is samengesteld, deze ontvang je op de dag zelf van ons zodat je ook met jouw telefoon kunt meenavigeren. Je kunt de route natuurlijk ook opslaan mocht je zelf nog eens willen genieten van al het mooie wat Zuid-Holland te bieden heeft!

Wij hebben er weer enorm veel zin in!

 

Gegevens

Datum:
juni 9
Tijd:
11:00 - 17:00
© Copyright 2021 - MCC NL - Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram