Paas Tour & meet Zuid-Holland

Geschreven door minicooper
Geplaatst op 9 oktober 2023

« Alle Evenementen

Paas Tour & meet Zuid-Holland

maart 31 @ 08:00 - 17:00

Op 31 maart gaan wij de paas tour rijden! Het wordt een hele leuke dag vol met MINI plezier!

Wij starten op zondag 31 maart om 11:00 bij Beek Autoracing (Weser 6, 2491 DE Den Haag) waar je kennis kunt maken met het bedrijf en eventuele vragen kunt stellen aan de medewerkers. Je krijgt een kopje koffie of thee en je kunt hier gebruik maken van het toilet. Beek Auto Racing is als specialist bekend vanwege haar ruime reeks aan verschillende tuning en motorsport producten, services en diensten. Met onze dochter-sites bedienen zij diverse enthousiaste rijders en eigenaren van diverse merken waaronder MINI waar zij zich enorm in hebben gespecialiseerd. Ook is Beek Autoracing sponsor van MINI Cooper Club Nederland. Ook is hier in de buurt een laadpaal aanwezig voor de electrische MINI's.

Nadat wij bij dit Beek Autoracing langs zijn geweest vervolgen wij onze weg richting Bergschenhoek waar wij vervolgens een bezoek gaan brengen aan een andere sponsor van ons: MINI Car Center Rotterdam. Ook hier geldt dat je als je vragen hebt of iets wilt weten over onderhoud of reparatie aan jouw MINI je deze vragen kunt stellen. Mocht je lunch hebben besteld wat bestaat uit een broodje kaas en ham, een stuk handfruit, een flesje water en een snack, zullen wij dit bij MINI Car Center Rotterdam gezamenlijk eten en ook even pauze houden. Ook is hier een laadpaal in de buurt voor de electrische MINI's! Je kunt nu helaas geen lunch meer bestellen!!

Nadat wij pauze hebben gehouden, lekker hebben gegeten en niet te vergeten na alle prachtige MINI's waar wij mee rijden bewonderd te hebben zullen wij richting Zoetermeer rijden. Wij zullen eindigen bij Eten en Zo in Zoetermeer waar je optioneel mee kunt eten. Bij Eten en Zo hebben ze een wereldkeuken waar je eigenlijk altijd wel iets vindt wat jij lekker vindt. We zullen hier 2,5 uur de tijd hebben om te eten en te drinken dit zit in de prijs verwerkt ( onbeperkt dineren en drinken is 40,95 per persoon, zie website: www.etenenzo.nl) Helaas is dit nu niet meer mogelijk om te reserveren!!

De route is met zorg uitgezet, we zullen op prachtige wegen rijden in 1 slinger, alle MINI's zullen dus achter elkaar aanrijden tijdens dit evenement. De route krijg je van ons op de dag zelf. Download hier alvast de app bikeGPX voor. We zullen met een normale snelheid rijden maar het kan wel eens voorkomen dat er een stoplicht of brug tegen zit, zo heb je altijd zelf in nood nog de route. De route is makkelijk te volgen, het is geen race want we willen graag dat jullie van onze tour genieten die we voor jullie hebben samengesteld.

Voel je niet verplicht om een lunch of een diner te nemen. Het is ook prima om zelf je lunch mee te nemen en niet deel te nemen aan het diner, alles is optioneel. Mochten er leden zijn die geen tijd hebben die dag om mee te doen aan het evenement zelf maar wel graag met ons willen eten bij Eten en Zo, stuur ons dan even een e-mail dan kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn i.v.m. onze reservering.

Wij hebben er weer enorm veel zin in, gezien het enthousiasme over deze tour vewachten wij dat dit evenement snel uitverkocht zal zijn, meld je dus snel aan! VOL = VOL

We hopen jou en jouw MINI te mogen verwelkomen op 31 maart!

Er is plaats voor maximaal 50 MINI's.

Gegevens

Datum:
maart 31
Tijd:
08:00 - 17:00
© Copyright 2021 - MCC NL - Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram