Military MINI day

Geschreven door minicooper
Geplaatst op 10 augustus 2023

« Alle Evenementen

Military MINI day

2 september 2023 @ 11:00 - 18:30

Brabant tour, meet & BBQ | zaterdag 2 september

Geweldig nieuws! Op zaterdag 2 september organiseren wij de Brabant tour. Omdat het einde van de zomervakantie dan bereikt is leek het ons leuk om hier een speciale editie van te maken. We hebben daarom een tour, meet en BBQ in 1 georganiseerd! Een ticket kost per bezoeker €10,- waarvoor je een volledig verzorgde dag krijgt, inclusief foto's en een video, en 2 consumpties op de meeting locatie.

We zullen starten in Uden en een korte tour rijden naar de militaire vliegbasis Gilze-Rijen. Hier zijn wij tijdens de meet en BBQ te gast. Mocht je liever direct naar de vliegbasis rijden en de tour overslaan, is dit ook mogelijk. Op de vliegbasis zal uitgebreid gelegenheid zijn voor het maken van foto's en socializen met mede MINI liefhebbers.

Vervolgens sluiten we de middag af met een BBQ (optioneel). De BBQ zal bestaan uit een combinatie van verschillende soorten gegrild vlees en aangevuld worden met diverse salades, sauzen en broodsoorten. Bij het BBQ arrangement zijn 2 extra consumpties inbegrepen.

Er zullen dronebeelden en foto's gemaakt worden van jouw MINI! 🚙💨 Ben jij er ook bij?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Belangrijk! Omdat we te gast zijn op een militair terrein zullen wij voor elke bezoeker de volgende persoonsgegevens moeten aanleveren voor een screening: voor- en achternaam, emailadres, geboortedatum, geboorteplaats, soort identiteitsbewijs en nummer van het identiteitsbewijs. Door je in te schrijven voor deze tour ga je ermee akkoord dat wij deze gegevens per bezoeker opvragen en delen met de locatie voor een screening.

Gegevens

Datum:
2 september 2023
Tijd:
11:00 - 18:30

Locatie

luchtbasis Gilze-Rijen
Nederland + Google Maps
© Copyright 2021 - MCC NL - Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram